Jälleen on Italiasta palattu. Valitettavasti käsityöllinen osuus on jäänyt hieman heikolle, vaikka ryhmäläiset muistelivatkin että tein kovasti käsitöitä reissun aikana. Sain minä yhden kynsikkään valmiiksi ja aloitettua Palma-sukkaa, mutta ovat sen verran kesken, että esittelen ne myöhemmin. Lankakaupat oli tarkoitus selvittää ennen matkaa, mutta ne unohtuivat. Löysin kyllä eräästä kirjakaupasta halvan kirjontakirjan, jonka voin esitellä kunhan saan kuvan otettua (kesälaiskuus on iskenyt... kiersimme eilen isosten kanssa 10 rippijuhlat, aloitimme kolmelta ja lopetimme puoli yhdeltätoista).
Matkamme oli varsin hieno ja homma toimi suhteellisen hyvin. Ryhmä oli loistava, sillä kertaakaan kukaan ei jäänyt metrosta tai kadonnut tai muuta. Tietysti rippikoululaiset aiheuttivat meille perinteisiä harmaita hiuksia mm. nukkumaan menon kanssa... ;) Lämmintä oli, viimeisenä päivänä huimat 37´C. Silloin ei kyllä kovin tehnyt mieli olla altaalla auringossa. Muutenkaan en ole oikein auringonpalvojatyyppiä.
668850.jpg
668852.jpg
Tässä on kaksi hienointa paikkaa, missä kävimme matkamme aikana. Ylemmässä kuvassa on kuva Caprin saarelta. Paikka oli todella, todella kaunis. Harmi vain, että meillä oli varsin vähän aikaa siellä emmekä juuri ehtineet katsella paikkoja. Alempi kuva taas on Pietarin kirkon kupolista. Portaita kertyi jotain 551 ja tasapaino aisti oli välillä melkoisen koetuksella, kun oli kuuma ja väsytti. Mutta ylös päästiin ja näkymät olivat huikeat, täytyy myöntää vaikka kovasti tahtoi tympäistä se nousu...

Seuraava leiri alkaa ensi viikon maanantaina, joten siihen mennessä pitäisi olla Rooman reissun univelat maksettuna.