Jonnekin se on mennyt, eikä ole hetkeen kuulunut takaisin. Neuleinto nimittäin. Eilen illalla pyörittelin sormiani sohvalla ja katselin esille ottamiani lankoja. Monia ideoita pyörii päässä, mutta hinku puuttuu. Tai suora idea. Vähän niinkuin pakolla aloitin lapaset. Rupesi se tuntumaan ihan mukavalta taas, joten ehkä tämä tästä.

Nämä sukat olivat työnalla varsin pitkään. Aloitin ne edellisessä työpaikassa kokoussukkina, mutta nykyisessä kokouksia on hitusen vähemmän (ainakin tähän saakka). Lopulta ne valmistuivat. Ne ovat ihanat.

IMG_2180.jpgIMG_2181.jpg

Malli on Tabula Rasa (rav.) Lankana Handun Perussukkalanka gimalteella, puikot 2 mm. Väri on enemmän turkoosiin viittaava, kamera vaan ei tykännyt väristä.

Enemmän on ollut nyt kehräysintoa. Nämä saattavat hieman vaikuttaa asiaan:

IMG_0171.jpgIMG_0176.jpg

Ylempi on Fibre Factoryltä ja alempi Snyder Spindlesiltä. Erityisesti tuo ylempi on osoittautunut oikein kelpo peliksi, se pyörii mukavan tasaisesti. Alempi tahtoo olla ehkä liiankin kevyt, eikä se jaksa pyöriä kovin pitkään. Siksi se on peto lyhyellä matkalla. Tykkään tuosta kuidusta, jonka sillä aloitin. Värit ovat ihanat.

Ylemmän värttinän lankakin valmistui parissa päivässä, mutta se on hieman lepäilemässä ja pesua odottamassa. Myös yksi toinen lanka valmistui tässä. Mutta niistä lisää myöhemmin, kun saan ne pestyä :)