Tähän mennessä olen ollut kolmella leirillä ja elokuun alussa alkaa neljäs ja viimeinen leiri. Toisilla leireillä on enemmän aikaa neuloa/virkata ja toisilla vähemmän. Viime viikolla päättyneellä leirillä aikaa oli ihan mukavasti ja työkaverille syntyi pipo.


Lankana on vajaa kerä Novita Caramelliä, jota jäi Tähtiporttipiposta. Kaveriksi tuli pari raitaa keltaista seiska veikkaa ja raita Novitan Valo lankaa, jonka nimeä en nyt äkkiä muista... Koukku 4 mm. Malli oma.

Samaisella leirillä valmistui myös ensimmäisellä leirillä aloitetut lapaset, mutta en nyt jaksanut kuvata niitä. Ilmassa on jotain tympääntymistä niihin ehkä niin kovin lämpimän ilman vuoksi... Kuvaa siis myöhemmin kun saan ne viimeisteltyä.


Keskeneräisiä. Vasemmalla rakkaan sormikkaat Nallesta. Oikealla Novitan ohjeella tuleva kellohelmainen tunika. Olisin halunnut tehdä neuleen suoraan saumattomaksi, mutta pyöröpuikkoni ovat liian lyhyet siihen ja kokeilu meni mutkalle. Mennään nyt sitten ohjeen mukaan, niin jospa se vaikka onnistuisi.


Sukkulapitsiäkin on tullut tehtyä. Näistä voisi isona tulla pöytäliina - riippuen siitä miten innostukseni kestää. Malli on Mary Koniorin kirjasta ja on nimeltään Masquerade (kaiken aikaa on mielessä pyörinyt tämä kappale)

Luvassa tänä syksynä...


Basilika.

sekä lisälangan hankkiminen Anisette huiviin. Uuden uutukainen Visa on vinkunut jo pariin otteeseen rakkaan puolesta, joten eiköhän se olisi minunkin aika aloittaa netistä tilaaminen... :D