Värihaasteen viimeinen päivä. Osa. Tässäpä niitä.

v%C3%A4ri6-normal.jpg

Siinä on mm. seiskaveikkaa karkkisävyssä, Tennesseetä, Gjestalin Maijaa, vähän Kamenaa, Novitan Floricaa, mahtaa olla Dropsin Karismaakin, Blend Bamboota taisi olla myös.

Tässä kasassa onkin lankoja, joiden nimiä en nyt äkkiseltään edes muista. Tuo eturivin kimaltava lanka on Pöllöpeitosta, mutta en vaan millään muista langan nimeä koskaan... Oikeassa reunassa oleva kerä on ostettu Italiasta ja haaveilen, että siitä tulisi vauvan peitto. Tai joku muu neule. Paksuin lanka on varmaan Novitan Puroa.

Tuo Kamena on jäänne yliopiston koneneulonnan kurssista. Kurssi oli varsin monipuolinen, mutta lähes joka kerta aloitin tuntini selvittämällä lankoja. Joskus 4 tunnin kerrasta käytin yli 2 tuntia siihen, että sain käyttämäni langan selvitettyä ja kerittyä sopivalle kerälle. Gjestalin Maija meni ukkoseni joululahja-kettuun - loput menevät varmaan toiseen pienempään kettuun. Karisma meni Nyan Cat - huiviin. Karkinsävyisestä seiskaveikasta on tehty jo sukat ja lapaset. Tätä väriä tosin saattoi olla kaksikin kerää, en enää niin tarkkaan muista.

Näin haasteen lopuksi onkin sitten hyvä miettiä että mitäs sitten. Ainakin nämä kasat ovat osoittaneet sen, että ensi keväänä olisi hyvät mahdollisuudet osallistua jälleen jämäkuuhun. Toisaalta voisi ottaa tavoitteeksi käyttää enemmän omia kuin ostaa uusia. Tosin oli jo pakko ostaa uutta lankaa yhteen projektiin, josta olen aika innoissani. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.