Ensimmäiset sukat ovat valmiit! 

Lankoina sekalainen seurakunta seiska veikkaa, puikot 3.5 ja 4 mm. Tein ranskalaisen kantapään, se kun istuu paremmin kuin se perinteisempi. Nämä sukat olisivat kyllä valmistuneet aikaisemminkin, mutta ne ja pari muuta työtä kokivat kolauksia kahden paikkakunnan välillä sukkuloinnista: Ensin näiden sukkien vaaleanpunainen kantapäässä käytetty lanka jäi Ouluun, aloitin vauvan tossuja ja otin ne taas mukaan Ouluun. Oulusta otin vaaleanpunaisen langan, mutta jätin tossut sinne. Neuloin uudet vauvan tossujen palat ja otin ne Ouluun pistääkseni ne kasaan. Luulin Oulussa neulojen olevan Ylivieskassa ja takaisin Ylivieskassa huomasin että ne taitavat silti olla Oulussa... Niinpä niin.

Työn alla on kahdet samanlaiset vauvan tossut Modan ohjeella, yhdet sukat mustasta lampaanvillasta (tosin pitää aloittaa ne alusta, kun lanka on enemmän 3 mm kuin 4 mm neulottavaa...) ja sukat Regian Hand-dye effectistä. 

Minulla oli koko käsityöopintojen ajan ihanat koruompelusakset, joita vaalin mahdollisimman hyvin. Nyt piti todeta, että hukkaan menivät ja piti ostaa uudet sakset. Nyt niissä on sen verran iso perä että löytää paremmin...

Mutta nyt takaisin neulomaan!