Tässä olen taas neulonut kovasti, mutta tuntuu, etten ole saanut mitään taas valmiiksi. Tai no, Letit pitkin sääriä - sukat valmistuivat.
2050739.jpg
Ohje siis Sukkasillaan kirjasta. Lankana Nalle (meni reilu kerä) ja puikkoina 2.5mm. Varsi on ehkä aavistuksen liian pieni... En nyt innostunutkaan näistä sukista niin paljon, kuin mitä silloin kun näin sukat siinä kirjassa. Mutta pitää kokeilla näitä hameen kanssa - saattaa näyttää jo paremmalta :)

Tein viimeksi bussissa ollessani tämmöisiä:
2050741.jpg
Huovat pelastin kerhosta, olivat menossa roskiin. Lisäksi pelastin heijastinpaloja, joissa on liima takana. Niitä ajattelin näihin laittaa, mutta tuli "tenkkapoo": Miten kiinnitys? Siis hakaneulahan olisi kiva, mutta en kyllä osaa laittaa sitä mitenkän erityisen hienosti tuommoiseen kiinni. Toisaalta niihin voisi laittaa nyörin... Mutta pitää siis vielä miettiä mihin nämä rupeaa.

Nyt alkaa sitten taas se hys-hys-kausi. Ensimmäinen työ on aloitettu, toinen on lähes alkamassa (käytin koko eilisillan langan selvittämisessä. Lopulta katkaisin langan, mutta en voi siltikään jättää sitä pätkää selvittämättä!). Katsotaan miten noita kuvia tulee tästä eteenpäin. Ainakin vilautuksia saattaa ilmestyä :)

Ompelin tänään muuten kummitytölle ja veljenpojalle huppareita, ja siinähän hujahti hyvinkin nelisen tuntia - eikä tullut edes valmista! Kun päätin lopettaa, huomasin tenttikirjan työpöydällä: sitäkin olisi pitänyt tänään lukea, mutta se nyt jäi. En jaksa enää tänään. Minä katson nyt telkkaria :D