Nyt taas tuntuu ettei mikään edisty. Asiaan on kuitenkin syynä se, että tavallista pahempi flunssa iski kimppuuni. Eipä ole koskaan näin nopealla aikavälillä kuin kahden flunssaisen ja yhden kuumeisen päivän jälkeen saanut oikealta korvaltani tympeän ilmoituksen itsestään , eikä mennyt kuin päivä ja vasen korva aloitti saman ilmoituksen ja vielä kahta kertaa kovemmin. Antibiootti kuurilla siis ollaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Poikaystäväni oli onneksi luonani viikonlopun, mutta sairauden heikentämänä en saanut aikaiseksi kuin pari lenkkiä yhteen frivolité-pitsi-yritelmääni (Lainasin jälleen sen Koniorin Tatting with Visual Patterns-kirjan. Pitäisi kai se nyt sitten jo ostaa itselle Hobboksilta tai toivoa että joku ihana ihm... siis joulupukki sen joululahjaksi minulle antaisi).
Linux-huivi ei taas oikein ota valmistuakseen. Kerroksia siihen pitäisi tehdä enää kymmenkunta, siis yhdelle puolelle eli tuplasti että se tulisi valmiiksi. Kuitenkin jo suunnittelen huiviin sopivaa pipoa ja ihmettelen jo, että miksi en ole sitä aloittanut.
Kummipojan pipo on viimeistelyä vaille valmis. Pitäisi ostaa mustaa fleeceä vuoriksi. Ajattelin tehdä kummipoikani veljelle samanlaisen pipon ja tänään kun en kuorossa voinut laulaa, niin pipo edistyi todella hyvin. Ainoa vain että lanka on loppumaisillaan, joten täytynee suunnistaa huomenna Tokmannille ostoksille.

Tällä erää voisin esitellä 4.luokalla neulomani säärystimet.
244151.jpg
Ne on muuten aika hyvät säärystimet. En vain jaksa käsittää miksi ne ovat keltaiset, sillä en todellakaan pidä ko. väristä. Veikkaan että värimahdollisuutemme eivät olleet niin hyvät kuin saattaisi olettaa (muistelen että kun kuudennella teimme housut, opettaja tilasi kangasta ja kangas olikin ihan väärän sävyistä kuin mitä oli tarkoitus. Mutta housut siitä tehtiin, levensin lahkeita oikein ronskisti. Ja ne housut menivätkin aika nopeasti mökkihousuiksi. Kun olin toissa keväänä omalla ala-asteellani, kuudesluokkalaiset olivat tehneet aivan ihania housuja ja siinä missä meillä sai olla vain kuminauhavyötärö, heillä oli kaikki taskuista ja vetoketjuista lähtien. On se niin epistä...). Nykyään muuten neulonta opetetaan vasta viidennellä ja silloinkin vain ainaoikein-neule ja kuudennella on nurja. Ja jos ihan oikein muistelen, niin pyöröneule tulee vasta yläkoulun puolella kirjoneuleen kanssa...

Pukinkonttiin tulee tänä vuonna paljon pehmeitä paketteja :P