Viikko tässä taas vierähti rakkaan luona pohjoisessa. Sinne olisin mielelläni jäänyt, mutta pakko kai se on arkeen taas palata.

Ja postiakin oli tullut (niiden 11 hesarin ja vuokrannousuilmoituksen lisäksi).

1324648.jpg
SNY muisti mukavilla langoilla. Tuo Nallen Colori väri oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta hetipä siitä jotain tuli mieleen... Rose Mohair onkin vanha tuttavuus, tosin toisella värillä, ja näillekin kyllä heti tuli keksittyä "tekemistä". Kiitos SNY :)

Arpaonnikin suosi, ja voitin Sipin arvonnassa pienen paketin.
1324650.jpg
Ihania sinisiä sävyjä :) Tuo kukka on magneetti ja pääsikin heti jääkaapin oveen :) Karusell on ihan todella ihanan pehmeää, ja väritkin ovat miellyttävät. Suklaa kadonnee pian parempiin suihin :P Nyt on tosin kysyttävä Sipiltä itseltään, että mitähän mahtaa olla tämä oikealla oleva Varvas-villa. Tässä ruvettiin luokkakaverin kanssa ihan pähkäilemään mihin sitä voisi käyttää... :)

Sen ihmeempää en nyt tällä kertaa esittele, kun mitään ei oikeastaan ole. Saa nähdä, ehtivätkö tämänhetkiset tekeleeni enää hamsterisaldoon. Vähän tekisi mieli saada kulutettua yli 500g lankaan kuukauden aikana... :P Siispä sukkapuikot viuhumaan.