Facebookissa Käsityöblogit- ryhmässä muutamat uskaltautuivat esittelemään pieleen menneitä käsitöitä. Niitä katsellessa mietin jostain syystä sukkalaatikkoon päätynyttä tekelettä, jonka kohdalla odotukset olivat vähintäänkin korkeat. Muitakin tekeleitä toki löytyisi, mutta tämän kohtalo on mietityttänyt pidemmän aikaa.

Siitä saakka kun opin onteloneuloksen, mielessäni on kangastellut huovutettu patalappu. Kesäyön hullutusta varten sen sitten lopulta aloitin, Novitan Huopasella. Se taisi olla ensimmäinen virhe. Laskeskelin kutistumista ja muuta ja mielessä kangasteli ihana pehmeän paksu patalappu. KYHäilyn loppuessa en ollut päässyt mitenkään pitkälle.

Sitten otin spurtin työn kanssa ja lappu näytti aika hyvältä. Mietin, että se olisi voinut olla ihan sopiva sellaisenaan, mutta laitoin sen silti koneeseen.

kuva%202-normal.jpg

No... Värit ovat edelleen kivat, mutta huopuminen oli todella epätasaista. Lappu on liian iso ja se pitäisi varmaan laittaa uudelleen koneeseen, mutta siitä tulisi todennäköisesti kova eikä enää lainkaan sellainen kun halusin. Nyt sitten pitäisi keksiä että mitä tälle hirvitykselle teen. Ja haluanko kokeilla uutta vielä. Ehkä joskus, ehkä toisella langalla. Ja sitten kun aika on kullannut muistot.