Tällä erää mitään suurempaa ei ole valmistunutkaan. Koulu on vienyt yllättävän suuren siivun elämästäni viimeisinä viikkoina, sielläkin on kyllä kaikkea valmistumassa. Toisaalta sain minä kaverin mummolle lähtevän huivin siihen kuntoon nyt, että hapsuja laittelen. Aloitin siinä sitten samalla uudeksi työksi yhden pienen työn salaiselle neuleystävälleni, jota en sen kummemmin esittele. Toukokuun jälkeen sitten.

Lapasetkin ovat käyneet huopumassa ja käytössäkin ovat olleet. Isäni tilasi itselleen samanlaiset mustana :) Ajattelin tehdä omiini vielä jotain kirjontaa kädenselkään, mutta se on vasta ajatuksissa. Tulin huomanneeksi, että lapasen sisään kiinnitettävän muovipussin kiinnittämiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Sain nimittäin vähän huolimattomammalla kiinnityksellä aikaan sen, että lapasissani on saumat... Mutta kunhan saan kuvan koneelle, niin se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Räsymattokin on kudottu ja viimeistelty, mutta se roikkuu tällä hetkellä yliopiston katossa muiden ryhmäläisten mattojen kanssa. Kuva näyttelystämme tulee myöhemmin (tämä valtaisa "kuva tulee myöhemmin"-juttu johtuu myöskin siitä, että olen ystäväni luona Järvenpäässä).

Siispä kuvat tulevat (toivottavasti) seuraavalla kerralla.