Niinhän siinä vähän pääsi käymään, että kesäloma tuli ja laiskuus iski. Pari ensimmäistä viikkoa meni oikeasti lomaillessa, ja viime viikolla aloitin kesätyöt rippileirillä. Aikaa oli ihan reilusti, joten ehdin aloittaa uuden työn.

Kuva on huono, mutta Aquila-huivi siitä pitäisi syntyä. Lankana Kamena. Väri on oikeasti tummempi ja laikukkaampi. Olen oppinut pitämään väristä enemmän ja enemmän neulonnan aikana... :)

Heti leirin jälkeen olin töissä Lähetysjuhlilla ja pääsin Lähetysladan kyytiin ja nimmarinkin siihen laitoin (se on tuossa vasemmassa reunassa).


Leirillä viimeistelin tämän kirjontatyön.

Sydän on petit-point - pistoja, joka tekee työstä aika jämäkän. Mutta pientä pränttiä se oli ja työn koko on 10 x 10 cm.


Ostin itselleni uuden lelun, ja lelu tietenkin kaipasi pientä pussukkaa. Tämä ei suinkaan ole ainoa uusi lelu, sillä ostimme rakkaani kanssa yhdessä Wii - konsolin, joka on ensimmäinen yhteinen tavaramme. Meillä on kaksi ystäväpariskuntaa, jotka ovat molemmat aloittaneet yhteisten tavaroiden ostamisen juuri pelikonsolista  :D

Tässäpä sitten vielä liuta keskeneräisiä töitä.


Sinivaaran hihat ovat valmiit ja vartalo-osuuttakin on näin paljon jo tehtynä. Jospa se ensi syksyksi valmistuisi.

Haarukkapitsinhuivin tekeminen on tylsää, ellei ole mitään oheistekemistä samalla. Telkkarin ääressä tätä tekee ihan mielellään, mutta viimeaikoina olen katsonut telkkaria lähinnä Wii-ohjain kädessä :D

Rakkaani tarvitsee uudet kynsikkäät, sillä aiemmin neulomani kynsikkäät hajoavat käsiin... Nyt tämä vain kaipaisi kaveria...

Tässäpä kaikki tällä erää. Mukavaa juhannusta kaikille!


(näin hyvää keliä tuskin saamme tänä kesänä Ylikiimingissä, mutta toivottavasti edes jonkinnäköinen kokko saataisiin poltettua :))