Minut on haastettu, kiitos siitä kuuluu NannaP:lle.

Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä ja lisää lukijoita blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.
 
Säännöt:
 
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään
2. Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haastajan tulee valita 11 blogia jossa on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut, ja kenet sinä haastat
6. Ei takaisin haastamista
 
 
11 asiaa minusta : 
1. Tykkään tämän tyyppisistä haasteista, vaikka en koskaan tunne niin paljon haastettavia ihmisiä! Ja haluaisin aina kertoa enemmän ja laajemmin kuin mitä kysymykset antavat myöten :D
2. Elän parhaillaan kahdessa paikassa: Oulussa vanhempieni luona ja Ylivieskassa omassa (vuokra)kodissa. Tämä johtuu opinnäytetyöstäni, jossa toiminta tapahtuu Oulussa. Aikaa tulee vietettyä siellä muutenkin paljon, kun käymme varsin usein viikonloppuja sukulaisten ja ystävien luona.
3.. Käsityöt näkyvät ja kuuluvat meillä kotona lähes kaikkialla. Jopa niinkin paljon että vieraat joutuvat ensitöikseen usein siirtämään puikot ja langat pois sohvalta ennen kuin pääsevät istumaan...
4. Käsitöiden lisäksi laulan kuorossa, 1. sopraanossa. Harmittaa vaan, että muuton myötä on etsittävä uusi kuoro - jos vain työt antavat myöten.
5. Olen myös musiikinopettaja, ja ainoa tuntini musiikinopettajana (opintojen jälkeen siis) on ollut yhden tunnin sijaisuus AMK:ssa omille opiskelukavereille. 
6. Omistan varsin runsaslukuisen puuhaltija-armeijan (miniatyyrejä siis). Olen kuitenkin hävinnyt melkein jokaisen pelin, jotka olen niillä pelannut - lukuunottamatta ukkoseni armeijaa ;)
7. Rakastan roolipelaamista! Siis sitä missä heitellään noppaa ja kuvaillaan tapahtumia. Muuton myötä palaamme takaisin vanhan peliporukamme läheisyyteen, mitä odotan kovasti.
8. Meillä on kotona aina pieni sekasotku. Ihan aina. Joskus jopa muuan ystäväni tulee meille siivousavuksi, kun hän kyllästyy sekasotkuun. Viimeisessä muutossa appiukko kielsi ostamasta mitään uutta tähän talouteen...
9. Rakastan ruokaa! Tykkään toimia emäntänä ja laittaa isollekin porukalle ruokaa, ja ilmeisesti ihan hyvin sitä tulee tehtyä kun pöydän ääreen usein kokoontuu hyvinkin iso määrä. Ruokablogiakin yritän pitää, mutta esteettisyys ruuanlaitossa ei ole vahvuuteni - valokuvaamisesta puhumattakaan.
10. En juuri meikkaa tai laittaudu kuin isompiin tapahtumiin tai esiintymisiin. En vain osaa enkä viitsi - käytän mielummin aamuni lehden lukemiseen ja aamupalaan.
11. Olen tavattoman huono ompelija, mutta puolikellohame onnistuu lähes aina (vaikka yksi on kovaa vauhtia ufoutumassa... tarttis tehä jotain...). Ompelen mieluiten suoraa reunaa puuvillakankaaseen, johon saa hyvät käänteet. Ja sellaisia, mitä ei tarvitse huolitella. Haluaisin ommella enemmän, mutta taito puuttuu (siitäkin huolimatta että käsityöope-opinnoissa ompelua oli kaikista eniten!)
 
 
  
Nannan 11 kysymystä:
 
1. Paras ystäväsi? Äskeiseen kohtaan vastanneena vastaisin että ratkoja ;)
2. Perinteinen: kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle? Kasan lankaa ja puikkoja sekä puhelimen ;)
3. Mikä saa sinut näkemään punaista? Kun joku aliarvioi koulutuksen tärkeyttä
4. Mikä ilahduttaa sinua? ystävät, tätitettävät, kun saa opetettua jollekin jotain mitä itse osaa. 
5. Mitä asiaa sinusta ei monikaan tiedä? Vaikka meillä on vähän sekaista, niin tykkään järjestellä kaappeja. Monesti kaapin ulkopuoli näyttää kaaokselta, mutta kaapeissa sijaitsee järjestys. Ainakin hetken.
6. Suosikkiaamupalasi? Hotellissa.
7. Mieleenpainunein opettajasi ja miksi? Ala-asteen 3.-6. lk opettaja jäi mieleen lempeydellään ja kannustavuudellaan. Opin kauheasti asioita, matikkakin alkoi sujua hänen kanssaan. Hänestä tuli myöhemmin koulun rehtori ja hän palkkasi minut kesätöihin juuri tuon kaapin järjestelyn takia.
8. Paras luonteenpiirteesi? se, että tulen toimeen aika erilaisten ihmisten kanssa.
9. Mikä eläin kuvastaa sinua parhaiten? koira. Uskollinen ja paikoin hyvin hyvin höpsö. Joskus aktiivinen, joskus laiska
10. Millainen musiikki sinua puhuttelee? Hyvin monenlainen. Tykkään erityisesti Nightwish-tyylisestä hevi - klassinen yhdistelmästä, mutta toisaalta Juha Tapio on liikuttanut sanoillaan lähes jokaisella kappaleellaan. Kuuntelen paljon gospelia sen sanoman vuoksi.
11. Pisin kuulakaaresi? ei kyllä mitään hajua/muistikuvaa :D
 
Kysymyksiä haastetuille:
1. Jos saisit tehdä vain yhdenlaisia käsitöitä, mitä tekisit?
2. Mitä ilman et pystyisi elämään?
3. Parasta työssäsi / opiskelualassasi?
4. Mikä on suosikki kotityösi?
5. Suosikkivaatteesi?
6. Jos voisit aloittaa huomenna uuden harrastuksen, mikä se olisi?
7. Bravuurisi keittiössä?
8. Miten tahdot viettää perjantai-iltasi?
9. Jos menisit karaokeen, minkä laulun haluaisit laulaa (vaikka et osaisikaan)?
10. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
 
Haastamaani blogit:
2. Sini