Kylläpä on taas kuukausi hurahtanut. Käsityörintama on ollut jotenkin hiljainen vuoden vaihteen jälkeen ja huomasin, että vietän enemmän aikaa tabletilla nykyään. Täytyy hieman ruveta itseään rajoittamaan selvästi. Useampi työ on kyllä kesken, mutta kaikki etenevät hitaasti. Valitettavan hitaasti tietysti etenee se, jonka pitäisi olla lauantaina valmis. Ehkä tässä saisi jonkun spurtin otettua!

Mutta nyt esittelen uuden huivini.

Kun viime tammikuussa sain valmiiksi Syysasterin huivi - langan, ajattelin, että siitä tulisi kiva Nurmilintu-huivi (rav.). 169 grammaa vaan ei ole 385 grammaa, joten projekti jäi odottamaan. Myöhemmin valmistui Hento kuiskaus - lanka, jonka ajattelin aluksi yhdistää Syysasterin kanssa. Mutta 123 grammaa olisi ollut aika nafti lisä ja kaiken lisäksi langat ovat eripaksuisia. Ja taas jäi projekti odottamaan.

Lopulta marraskuussa päätin ottaa huivin puikoille reumalangan kaverina.

IMG_0370.jpg

Puikoiksi valikoitui 3 mm. Ohjeen mukaisesti nuita pitsiosuuksia piti olla kolme, mutta koska Syysasteria riitti, päätin ottaa riskin ja tehdä vielä yhden toiston. Reumalangastakin näytti tulevan jonkin toinen värierä, mutta se ei näemmä kuvassa edes näy. Syysasteri riitti juuri sopivati pitsi-osuuteen ja jäljelle jäi noin metri, joten päättelin huivin reumalangalla.

Tästähän tuli aika kiva! Tämä huivihan valmistui jo viime vuonna heti joulun jälkeen. Olin kai niin joulukalenterisukkien lumoissa että pääsi ihan unohtumaan tämä huivi. Malli oli mukava neuloa, ehkä uskallan jatkossakin tehdä ainaoikeaa olevan huivin - tämä ei ollut lainkaan tylsä.