Siskonpoika kaipaili vielä pipoa lapasten kaveriksi. Toive oli, ettei pipossa olisi mitään ylimääräisiä naruja tai korvaläppiä. Malliksi otin tämän (rav.) pipon ja langoiksi kasan seiska veikan jämiä.

Siitä tuli aika kiva pipo.

pipo11.jpgpipo12.jpg

Toisenkin pipon tein, mutta siitä ei nyt tullut kuvaa. Siinä oli lankana Svarta Fåretin Tundra ja puikot 7 mm. Silmukoita taisi tulla sen 50 1o1n- joustimella. Olin jo tekemässä jonkin sortin isompaakin numeroa langasta, kun otin sen käyttöön. Lanka oli nimittäin paikoin ohuempaa ja paikoin paksumpaa. Lopulta kun tarkistelin muitakin keriä, huomasin että tämä taisi olla langan ominaisuus... Lanka on lähtöisin ystävältäni, joka lahjoi minua kolmella Tundra kerällä erään Facebook-päivityksen myötä. Samaisen päivityksen myötä edellisen postauksen sukat päätyivät Turkuun.

Monia muitakin töitä on valmistunut, mutta pimeät päivät ovat pitäneet kuvaushalut poissa. Olen kuvannut viime aikoina kaikki kuvat tänne blogiin puhelimella, mutta se toimii vain jos valoa on tarpeeksi. Ehkä näin talveksi pitäisi ottaa käyttöön ukon järkkäri. En käytä sitä tavallisesti lähinnä siksi, että kuvien siirtäminen koneelle vaatii mielestäni enemmän vaivaa kuin puhelimesta (vaikka todellisuudessa niin ei varmasti edes ole).

Mutta nyt lähden laittamaan kummitytön pikkukangaspuihin langat.