Vuoden 2014 viimeiset työt valmistuivat molemmat vähän viimetipassa.

rinsessa1.jpg

Äitini pyysi kynsikkäitä. Samanlaisia kuin mitä neuloin joskus aiemmin isoäidilleni. Malli on siis Rinsessa. Lankana Schachnmayr Nomotta Rheuma Thermal Wolle (huh miten hankala nimi!!) ja puikot 3 mm. Tein suoraan ohjeen mukaisella silmukkamäärällä ja kynsikkäistä tulikin mukavan kevyet - mutta kovin lämpimät. Kynsikkäät valmistuivat sen verran viime tipassa, että pukki antoi ne taskustaan äidilleni. Vähän harmittaa että nurjat silmukat jäivät osaksi vähän löysiksi magic loopin vuoksi - en jotenkaan osannut kiristää tarpeeksi...

Toinen työ oli myös vähän viimetipassa.

Sukat2.jpg

Aloitin nämä sukat jo kesällä. Ostin Jyväskylässä asuessani Titityystä Louhittaren luolan Väinämöistä pienet kerät ja haaveilin pikku-sukista. Ja sitten kesken kantapään lanka loppui. Molemmista sukista. Ja niinpä sukat jäivät häpeämään melkein puoleksi vuodeksi. Joulun jälkeen ajattelin etten haluaisi jättää keskeneräisiä töitä uudelle vuodelle ja kun totesin ettei muutama työ millään valmistuisi ennen uutta vuotta, otin tavoitteeksi nämä sukat. Lisäsin siis sekaan Hjertegarnin 4 sockia. Sukkiin olisi voinut tehdä pidemmänkin varren, mutta uuden vuoden pelko teki sukista lyhyemmät ;) Puikkoina muuten 2 mm hiilikuitupyöröt, jotka jouduin jo kerran vaihtamaan näitä sukkia tehdessä sillä niistä irtosi pää. Onneksi Knitprolla on takuu.

Uskoakseni ja toivoakseni näistä sukista saatu idea pääsee vielä jatkojalostukseen ja työn alle. Langatkin jo löytyy. Niistäpä sitten myöhemmin :)