Vuodatus on tässä tehnyt kovasti uudistuksia ja ne jatkuvat paikoin edelleen. Tästä syystä esimerkiksi sivut eivät näy vielä, joten jos joku kaipailee kuinka muuttaa kengänkoko senttimetreiksi niin se onnistuu tällä kaavalla:

Jalan pituus = [(2 x kengän koko) : 3] - 1.5


Valmistuneita töitä on, mutta kuvia en vielä saanut siirrettyä. Niitä odotellessa voi käydä katselemassa kuvia vaikka Ravelrystä :) 


Mitähän vielä? Kerrottakoon, että olen parhaillaan työharjoittelussa seurakunnassa. Olinkin jo viikonloppuna leirillä ja neuloin jalkapallosukkia ja vähän myssyä. Se myssy oli aluksi tosi kiva, mutta siitä tulikin liian pieni, joten jouduin purkamaan sitä melkoisesti. Nyt 13 cm sileää neuletta ei niin houkuttele... Aloitin myös joogasukkien neulomisen samalle kaverille jolle neuloin melkein vuoden säärystimiä. Jospa tässä toimituksessa ei kestäisi ihan niin kauan.

Tavoistani poiketen tein myös muutaman uuden vuoden lupauksen noin käsityön osalta. Olen vuodesta 2003 (!!) tehnyt Aallokko-ryijyä ja päätin saada sen valmiiksi - noin niinkuin kymppisynttäreiden kunniaksi. Lisäksi lupaan käyttää mahdollisimman paljon varastolankoja ja siksi pyrin punnitsemaan kaikki tekeleeni. Haastetta tähän kaikkeen tuo se, että löydän vähän väliä jostain kätköistä lisää lankaa - nytkin on olohuoneen lattialla muutama kerä odottamassa punnitsemista :D


Mutta niistä lisää sitten kun saan kuvia lisättyä.

Aurinkoisia kevättalven päiviä!