Leirikesäni päättyi nyt vihdoin eilen. Jotenkin taas viimeinen leiri oli koko kesän paras, heti Rooman jälkeen. Ryhmämme oli suorastaan tylsä edelliseen rippileiriin verrattuna, sillä he olivat poikkeuksellisen kilttejä kaikki.
En kuitenkaan jaksanut juuri tehdä mitään, vaikka kaikki kolme työnalla olevaa käsityötä oli mukana. Palma sukista toinen on jo valmis, mutta toista en vain saa aloitettua. Palma ei oikein sovi sukkalangaksi, sillä siitä puuttuu napakkuus. Luulen myös, että joudun paikkaamaan kantapäätä hyvin usein. Mutta kun se lanka on niin ihanan pehmeää, niin pitää ne loppuun tehdä.
Salomonin solmut alkavat jo kyllästyttää ja kun selailee muita blogeja, käsiala näyttää niin paljon tasaisemmalta kuin omani. Puhumattakaan kauniista lankavalinnoista.
Pitsiä olen virkkaillut muutamia rivejä lisää ja se edistyykin töistä ehkä parhaiten. Aloin kuitenkin miettiä, että voinkohan kuitenkaan lisätä pitsiä lakanaan, sillä lanka pitäisi pestä kolmessakympissä ja lakanat kuudessakympissä. Täytyy tehdä pientä kokeilutilkkua, että miten se pitsi kestää kovempaa pesua... Vai onko jollain kokemusta Novitan Virkkauslangan pesusta ja käyttäytymisestä korkeammissa lämpötiloissa?

Himo aloittaa uusia töitä on kova. Olen iskenyt silmäni pariin kauniiseen Suuren käsityön neuleeseen, ja ainoa joka mieltäni kaihertaa, on vain se, että sopisivatko sen malliset neuleet minulle. Neuleilla on nimittäin sellainen paha tapa saada näyttämään minut leveämmältä kuin olen... vai onkohan vika jo katsojan silmässä...

No, nyt alkoi sitten loma, joten katsotaan miten käsityörintama pääsee vauhtiin.