Kesäyön hullutus, KYH, alkoi eilen ja lähdin itsekin ensimmäistä kertaa kokeilemaan. Tarkoitushan on aloittaa 1.-22.6. 22 kpl neule- tai virkkuutöitä, ja toisen päivän iltaan mennessä alkunsa on saanut kolme työtä.

KYH 1:

kuva%202%20%281%29-normal.jpg

Revontuli-huivi. Kolmas. Lanka on lahjana Tallinnasta tuotu, ei ehkä kuitenkaan mun väreihin sopiva. Siirtynee lahjoituksena sille, ken sen tahtoo. Edennyt toiseen kaavioon tähän mennessä. 

KYH 2:

kuva%201%20%281%29-normal.jpg

Edellisestä trikoomatto-projektista jäi kudetta yli, joten ajattelin tehdä vaihteeksi suorakaiteen muotoisen maton. Malli on täältä, muokkailin ohjetta hieman trikoolle sopivaksi, mutta niistä lisää sitten kun tämä valmistuu. Ongelmaksi muodostui sellainen pikku juttu, että kude loppui kesken, eli tämä työ jämähti toistaiseksi tähän. Toisaalta, tämä on tällä hetkellä edistynein KYHäily.

KYH 3:

kuva%203-normal.jpg

Strawberry Victorian (rav). Lankoina Teetee Alpakka ja Nalle Aloe Vera, eli ihanan pehmoiset kynsikkäät tulossa. Mallin näin ensimmäisen kerran Jämäkuun - puolella ja tykästyin malliin. Katsotaan, tuleeko yhtä ihanat kuin mitä meinaavat olla. Hitusen mietittyttää tuleeko liian pienet - uskoisin että puolta suuremmilla puikoilla voisi tulla liian isot. Toisaalta, pienempi aina vähän venyy käytössä O:)

Tämmöisiä näin alkuun. Huomenna alkaa kesän ensimmäinen rippileiri - taiderippileiri!