Aina välillä tulee tunne, ettei mikään aloitetuista käsitöistä vain etene tai valmistu. Siihen on yleensä syynä liian moni työ, mutta kyllä myös työ on haitannut hieman harrastamista - vaikka aika usein tulee töissäkin istuttua sohvalla ja juteltua nuorten kanssa neuleen kanssa.

Moni työ on kyllä Melkein valmis. Nyan cat huivi odottelee viimeistelyä, Skew eli viistosukista toinen on jo vihdoin valmiina. Kummitytölle aloitin Strawberry Victorianit ja ne tulevatkin mukavan nopsaan, vaikka jokainen kirjoneulerivi on erilainen. Tänään puikolle hyppäsivät isän sukat.

Mutta niin se vaan tahtoo usein käydä, että ne perinteisimmät jutut tekeytyvät hitaimmin. Kuten nämä sormikkaat ja lapaset.

maagisetsormikkaat2-normal.jpgmaagisetlapaset1-normal.jpg

Molemmissa lankana Nalle Taika ja puikot 3 mm. Mallit omasta päästä.

Sormikkaat menivät ukolle parin menettäneiden kynsikkäiden ja sormikkaiden tilalle - uudet kynsikkäät pitäisi varmaan tehdä myös. Varsi on kierrejoustinta, joka jatkuu sormiin. Peukaloissa on reijät, että sormikkaita voi helposti käyttää myös iipuhelimen kanssa.

Lapasissa nyt ei ole mitään ihmeellistä. Hyvä kuvauspaikka tuli, kun etsiskelimme asuinalueeltamme geokätköjä. Vähän jo suunnittelin uusia lapasia kerän lopusta - ehkäpä jossain otan nekin puikoille. Mutta nyt ensin muut valmiiksi.

 

ps. Purin viime kesän KYHäilyjä. Osan aloitan uudelleen, osa jää odottamaan uusia, mielekkäämpiä projekteja.