Siskoni pyysi pojalleen uusia lapasia, ja minähän tein. Mukavia pieniä projekteja ja sain tuhottua pari jämälankakerääkin näihin. Yhdet lapaset olisi vielä suunnitteilla, mutta pitäisi vain muistaa heittää mallitilkku pesukoneeseen huopumaan. Ostin vuosia sitten Oulunkylän Lankamaailmasta jotain huopuvaa lankaa. Lankaa on sen verran paljon, että siitä voisi tehdä ehkä myös huovutetut sukat... Pitäisi muuten varmaan aloitella joululahjojenkin teko hiljalleen - tosin vasta kaksi lahjaa on mielessä ja ne pitäisi saada hyvissä ajoin valmiiksi.

Mutta nyt niitä lapasia. Tumppuja. 

kasperi12-normal.jpgkasperi13-normal.jpg

Näissä lapasissa lankoina Sandnessgarnin Sisu ja Regia Silk 4 ply, puikot 3 mm. Malli on sekoitus useampaa ohjetta. Lähtökohtaisesti alku on sama kuin paniikki-setissä. Silmukoita taisi tulla 11 / puikko. Varren jälkeen tuli 4,5 cm ennen peukalon paikkaa ja yhteensä n. 7,5 cm ennen kärkikavennuksia. Peukaloon tui 7 silmukkaa ja pituutta n. 2,5 cm ennen kavennuksia. Lapaset tuntuivat olevan saajansa mieleen ;)

kasperi21-normal.jpg

Nämä tumput ovat samoilla mitoilla, mutta 3,5 mm puikoilla neulotut. Sininen on Dropsin Karismaa ja raita Novitan 7 veikan polkkaa.

Jospa sitä jatkaisi vapaapäiväänsä neulomalla yhdet sukat loppuun.