Kesällä kärsin hieman virkkausinnosta. Välillä meinasi olla enemmän intoa kuin hajua siitä, mitä tehdä. Onneksi aina voi tehdä muutaman tiskirätin, jos ei muuta keksi.

BBC3FBA0-9BBF-4AA9-B7F2-1CEB8834A568.jpg

Vasemmalla sinistä Novitan vanhaa Bambua ja viininpunainen Bamboo Blend. Oikealla mintun vihreä Novita Helmi ja vaaleanpunainen Bamboo Blend. Koukkuna taisi olla molemmissa 3,5 mm ja mallit täysin itse soveltaen. Harmi vaan että tuo Helmi-versio menee vähän kuprulle, olisi pitänyt lisätä varmaan enemmänkin silmukoita. Tämmöisiä mukavia välipala-töitä - ja hyviä jämälankojen kulutukselle myös.

Työkaveri toivoi itselleen kännykkäkoteloa, kun hän näki työpuhelimelleni tehdyn kotelon. Tähän meni jotenkin yllättävän kauan aikaa, sillä kotelon leveys oli välillä liian pieni ja välillä liian leveä ja välillä vaan ei saanut aikaiseksi tehdä. Onneksi se lopulta valmistui ja olen aika tyytyväinenkin tähän koteloon. Työkaverikin tuntui tykkäävän :)

IMG_2251.jpg

Lankana loputtomalta kerältä tuntunut vaaleansininen Nalle ja keltainen Nalle koukulla 2,5 mm. Muut osat sitten kaikenmaailman jämiä, mitä sattui löytymään. Harmaa taisi olla Dropsin Karismaa, jota jäi Totorosta joskus.

Neuleinto on muuten hiljalleen palannut. Nyt on kahdet sukat puikoilla ja yhdet lapaset. Lapasia odottelinkin jo käyttöön, kun alkaa olla aamuisin jo varsin viileää. Hieman haaveilen, että nyt kun hilljalleen olen selvinnyt flunssasta (kestänyt nyt tasan 2 viikkoa), voisin taas mennä töihinkin pyörällä ja siihen nuo lapaset olisivat juuri passelit. Etenkin kun nyt käytössä olevissa on taas reikä peukalossa. Niitä lapasia onkin korjailtu jo useaan kertaan. Yksi isompikin työ tipahti puikoilta aiemmin viikolla, mutta nyt pitäisi vielä keksiä siihen sopiva viimeistely - vielä olisi muutama viikko aikaa ennen työn luovutusta uuteen kotiin. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!v